ΤΟ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ

 Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Ποτέ κτίστηκε δεν γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε όμως από επιγραφή που αναγράφεται στο υπέρθυρο της πύλης του νάρθηκα ότι  αγιογραφήθηκε το 1734. Αν προσέξουμε στην αγιογραφία υπάρχει φθορά που έγινε  ίσως και στα χρόνια της τουρκοκρατίας η υπόλοιπη αγιογράφηση  είναι σε καλή κατάσταση. Το τέμπλο είναι αγιογραφημένο σε καλή κατάσταση.

Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑΚΟΣ)

Πότε κτίστηκε δεν γνωρίζουμε. Αγιογραφήθηκε το 1734 και αυτός 80 με 90 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Έχει ωριαίες παραστάσεις από Ιεράρχες από Όσιους και από Μάρτυρες. Έχει εικονογραφημένο τέμπλο λείπουν από χρόνια ο σταυρός και τα εξαπτέρυγα  τα όποια δεν θυμάται κάνεις.

Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Είναι κτισμένος σε περίοπτη θέση απέναντι και ανατολικά του χωρίου. Ποτέ κτίστηκε δεν γνωρίζουμε. Η αγιογράφηση του από ότι διαβάζουμε στο τέμπλο έγινε το 1754. Στο προαύλιο του Ναού υπάρχουν θεμέλια από ερειπωμένα κτίσματα  φαίνεται ότι υπήρχαν κελιά και η παράδοση λέει ότι υπήρχαν μοναχοί, πόσοι και ποιοι ήταν κάνεις δεν γνωρίζει.

Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Κτίστηκε το 1959. Ακριβώς στη θέση που υπήρχε παλαιός Ναός του Αγίου Αθανασίου. Πρωτεργάτες για το κτίσιμο ήταν η αείμνηστη Ριγκο Θεοδοσοπούλου με δωρεά ικανού χρηματικού ποσού και ο αείμνηστος Θεοδόσης Θεοδοσόπουλος με χρηματικό ποσό και άλλες ενέργειες. Δεν είναι αγιογραφημένος και το τέμπλο δεν είναι σκαλιστό.